Serveis

A Bocins us donem la possibilitat de gaudir i fer gaudir dels nostres productes en qualsevol moment i amb qualsevol excusa. Us oferim taules de formatges i/o embotits per els sopars i festes a casa vostra, o sorprendre quan aneu de convidats.

Us preparem qualsevol mena de regal, sigui quin sigui el vostre pressupost, l’important és que no falti un bon formatge i els seus complements!

O si tens una empresa i vols obsequiar al teu equip, clients o compromisos, no ho dubtis tenim tot el que et fa falta per que el teu regal estigui al nivell de la teva empresa.

Taules de formatges i embotits

Si com nosaltres, ets dels que pensen que en un bon àpat no pot faltar formatge, compta amb nosaltres per omplir de formatge les teves celebracions, ja siguin les més íntimes o una gran festa. Us proposem les nostres taules de formatges i/o embotits, on escollirem els mes adients segons els vostres gustos o necessitats.

Regals i obsequis

Has de fer un regal? Has pensat en fer-ho amb productes gastronòmics? T’oferim un ampli ventall de possibilitats, on poder triar perquè el teu obsequi sigui especial. Deixa que et preparem una proposta, remenarem els nostres prestatges per seleccionar-te la millor opció, basant-nos en els gustos del obsequiat! I no pateixis per el pressupost, a Bocins no tenim un mínim ni un topall. Els límits els poses tu!

Lots de Nadal i packs per empreses

Preparem tot tipus de lots, pack i welcome pack per empresses. Diguem que necesites, la quantitat i com t’agradaria que sigui: anònim, corporatiu… i nosaltres farem de les teves necessitats una realitat i cap mal de cap!

Dona igual si es Nadal, tens una celebració especial, o has d’obsequiar al teu equip o col·laboradors, us prepararem el lot a mida de les teves necessitats.