Qui som

Proveïdors

A continuació volem posar cara i ànima a les persones i equips que hi han darrere d’alguns dels articles que us oferim, i construeixen entre tots ells l’univers gastronomic que cada dia il·lumina Bocins.

En molts dels productes que omplen els nostres aparadors i prestatges, es transmet la passió, esforç, patiment, il·lusió i com no, l’origen i l’entorn de cada un d’ells i elles.

La Fita és un projecte jove nascut al 2021, i liderat per el Martí Torrallardona. Enòleg i viticultor, que ha treballat en diferents regions vinícoles com el Penedès, Argentina, Priorat o Austria.

“La Fita neix de la necessitat de donar valor a un paisatge, una zona i un ofici, la pagesia. Vol ser la interpretació líquida d’un paisatge i reflexe de les mans que l’han treballat.”

Al celler treballa amb la mínima intervenció, però amb la màxima precisió i coneixement. Per elaborar els seus vins fa servir desde damajoanes de vidre, acer inoxidable a botes de roure.

Amb explotació ramadera propia, a l’Urgellet (Alt Urgell), amb llet crua i ecològica el Salvador Maura elabora els formatges de Mas d’Eroles. Al any 2001 va fundar la formatgeria, però prèviament va estar un dels grans dinamitzadors dels formatges artesans del nostre país.

Situats a Albió, a la Conca de Barberà, l’empresa familiar Sant Gil d’Albió fa 35 anys que es dediquen a l’elaboració de formatges artesans, amb llet de cabra de raça murciana.

“Som una empresa dinàmica, en creixement, ampliant la gamma de productes i modernitzant les instal·lacions, sense oblidar les nostres arrels.”

La Història comença al 1868, a Guijuelo, Salamanca. Avui és la sisena
generació la que lidera l’empresa entregada a la cria, manipulació i
assecat dels seus embotits, i on el pernil de porc ibèric alimentats a la
dehesa amb gla, els ha donat la categoria “del millor pernil del món”.
Son embotits 100% naturals.

Altres proveïdors