Queviures

Els valors per triar els productes que us oferirem, els tenim molt clars:

El primer per davant de la resta, la QUALITAT. I seguidament valorem que pertany al nostre TERRITORI, que sigui ORGÀNIC i hagi estat elaborat per PETITS PRODUCTORS, i poder treballar directament amb ells. I en cas contrari comprem a petits distribuïdors locals.

La nostra oferta es ampla i diversa, per això la separem en quatre apartats que diferenciaríeu molt fàcilment al nostre establiment

Formatges

La màxima de qualitat/territori/petit productor, es veu reflectida amb una selecció de formatges de llet crua i pastor en la seva majoria i on un 80% pertanyen al nostre territori.

Ens agrada rotar al màxim possible els formatges que oferim, perquè sempre descobriu formatges que desconeixeu, tot i que hi ha alguns d’ells que s’han convertit en essencials i gaire bé sempre els trobareu.

Celler

Al nostre celler el vi està per davant de les etiquetes i les modes. En els nostres prestatges es representa una miscel·lània de vins d’elaboració convencional, i naturals, de viticultura tradicional, ecològica, biodinàmica. Vins tranquils, escumosos, vermuts, destil·lats…

A la varietat i al dinamisme li donem molta importància, volem que descobriu diferents estils, o bé que tingueu diferents opcions per triar en cada ocasió, segons sigui la vostra necessitat.

Xarcuteria

A la nostra vitrina trobareu embotits tant cuits com curats, elaborats per els productors de millor qualitat, d’entre els mes petits, artesans i de proximitat, com el de les marques mes reconegudes del sector.

Prioritzem que siguin naturals, sense gluten, ni lactosa perquè gaudiu del sabor de les seves carns. Embotits d’aquí i d’allà, per el dia a dia, o per els dies mes especials.

Rebost

A la varietat i al dinamisme li donem molta importància, volem que descobriu diferents estils, o bé que tingueu diferents opcions per triar en cada ocasió , segons sigui la vostra necessitat.

Als nostres prestatges trobareu tots els productes per elaborar les vostres creacions gastronòmiques, o donar-li un punt als vostres plats. Salses dolces i salades, sofregits, olis, vinagres, pastes, llegums, conserves vegetals, adobats, diferents pans i torrades per acompanyar els nostres formatges. Així com pizzes, fumats, patés, foies, plats preparats de cinquena gama. I com no els dolços; xocolates, galetes, carquinyolis…